tirsdag, mai 02, 2006

En oppmuntrende telefon

Radiostaben i Mali fikk i går en oppmuntrende telefon fra Abidjan i Elfenbenskysten. En kristen mahou ville formidle gleden over at han nå kan høre radioprogrammer og Guds ord på morsmålet mahou. Mannen ønsket å oppmuntre staben, og han lovte å be for de som lager radioprogrammer på mahou. Han kunne også fortelle at ikke-kristne mahouer var begeistret for programmene, som kom på lufta for aller først gang 5. april.

Dette fortalte radiomisjonær Bergfrid Almelid på en chat-samtale vi hadde i dag. En slik telefon er selvsagt oppmuntrende for de som jobber så hardt for at radioprogrammene skal nå inn til mahou-folket med Guds ord.

De nasjonale radiomedarbeiderne Soumeila og Fatou reiser etter planen om kort tid til Abidjan blant annet for å danne ”lytterkomiteer” og for å gjøre intervjuer til programmene. Kontakten med lytterne er selvsagt svært viktig, men en utfordring når en må produsere programmene fra nabolandet.

Vær med og be om at det må komme mange flere slike oppmuntrende tilbakemeldinger – og at mange mahouer må få møte Guds kjærlighet via radioen.

Ingen kommentarer: