søndag, februar 10, 2008

Misjonærkonferanse

Vår aller første misjonærkonferanse står for døren. Mandag morgen reiser hele misjonærflokken til et flott og idyllisk sted i nærheten av byen Segou, som ligger litt østover i Mali. Det er en kjøretur på 4-5 timer.Fram til lørdag morgen blir dagene fylt med viktige diskusjoner, men også mye godt åndelig og sosialt samvær med gode kolleger. Vi gleder oss veldig til disse dagene.

Men en misjonærkonferanse inneholder også mange utfordringer og det er mange viktige avgjørelser som skal tas. Her i Vest-Afrika er vi et lite felt og ikke så mange misjonærer. Men på denne konferansen skal strategien for feltet de neste ti årene diskuteres og til dels legges. Det er en stor jobb og en stor utfordring.

Vær med og be om at vi må få noen fine dager sammen på Teriya Bugu, og at Guds gode Ånd må rettlede oss i samtaler og avgjørelser.

Jostein

4 kommentarer:

habostads sa...

Det der så jo riktig så bra ut!
Håper dere får slapt av litt oxo. Veldig kjekt for oss å se bilder og lese om deres "erobringer".

Nå er forøvrig rabiesvaksinen våres bestilt..

Snart skal jeg på leir med Jan Magnus. Da skal jeg ta rollen som spørsmålsstiller på alvor:-) G. reiser i morgen på leir, med 10 - 12 barn som aldri har vært på leir før!

-torst

habostads sa...

Sprek kone, altså!

asbjørn s sa...

På møtet i morgen sø.17.2. i Mhuset er temaet bl.a. misjon. Og da er dere ekstra med i vår forbønn og omtanke. Leser/ser at dere har det fint, men "ser" også hverdagen deres - . Ha ei god tid fremover!

Anonym sa...

Morfar er heilt enig med webpastoren! Særleg synest eg ho ser kosteleg ut på biletet saman med Madeleine! Tydeleg stolt og fornøgd.