torsdag, oktober 19, 2006

Framtidsrettet 50-åring


En av våre to arbeidsgivere har stort jubileum denne helgen. Og allerede i kveld starter markeringen med en innholdsrik misjonskonferanse på Fjellhaug i Oslo.

Norea Mediemisjon har altså lagt bak seg sine første 50 år. Organisasjonen kan se tilbake på en innholdsrik og spennende historie. Mange har bidratt til at mennesker skal få høre om Jesus via radioen, både hjemme i Norge og ikke minst ute blant de unådde folkeslag. Det finnes mange levende bevis på at Gud virkelig har brukt Norea gjennom disse årene.

Tenk så visjonære og framtidsrettede grunderne var den gangen i 1956! Sentrale folk i NLM så de store mulighetene gjennom radiomisjon og lot de ikke gå fra seg. Dette skjedde bare to år etter at verdens største radiomisjonsorganisasjon Trans World Radio ble startet. Norea var med andre ord veldig tidlig ute.

Vi for vår del synes det er stort at også vi både gjennom vårt tidligere og kommende arbeid får være en del av denne mediemisjonshistorien. Det er en ære og et privilegium.

Dessverre har vi naturlig nok ikke muligheten til å delta på festivitasen i Oslo denne helgen. Men vi følger med som best vi kan her fra Paris.

Til alle med hjerte for Norea og mediemisjonsarbeid: Gratulerer med dagen!!Du kan lese mer om jubileet ved å klikke på Norea Mediemisjon i margen til høyre

Ingen kommentarer: