fredag, desember 28, 2007

Gode juledager

Siden sist vi lot høre fra oss her på bloggen har vi feiret jul her i varmen. Det ble veldig koselig, men juletre med julelys og gode greier. Sammen med oss tre på julaften var også de to ettåringene her i Mali, Espen og Johannes. Veldig koselig. Vi har også vært på juleselskap sammen med alle medmisjonærene i Naréna. Nå har vi noen rolige feriedager i og med at vi er språkstudenter.

Min første jul


Topp julegave fra Vidar og Tonje

Ellers har vi funnet oss et lite paradis her i Sébénikoro. Og passende nok heter det Eden Village. Her tilbragte vi hele 3. juledag til stor glede både for oss voksne og for den lille.

Eden Village ligger bare 5 kilometer fra oss, og helt nede ved elven Niger. Her er det et stort, deilig basseng, solsenger, store skyggefulle mangotrær, stille og rolig, og muligheter for å kjøpe seg mat. Dessverre hadde vi ikke med oss kamera.

Du verden så deilig det er å være her! Et sted der vi kan senke skuldrene og bare nyte livet, uten å føle seg på utstilling eller å være redd for hva naboene vil tenke.

Så ”juledukkerten” ble på ingen måte noe is-bad, men et godt varmt bad i stekende solskinn…

Jostein

3 kommentarer:

Bente sa...

Gøy med en ny oppdatering. Synes det begynte å drøye lenge nå;) Godt å se at dere hadde en fin jul, og at dere nyter dagene! :) Simone så jo kjempe stor ut på det bildet hun står på!

Anne Birgitte sa...

Hei ja. Det var kjekt å få litt oppdatering - forstod etterkvart at det er slik at de ikkje har internett heime.litt treig i oppfattelsen. Høyrdes fantastisk ut med den "ferie"-plassen. Sikkert kjempelurt å gå dit og lade batteri av og til ja. Så godt at de har det bra. Og eit koselig lite juletre hadde de til og med! Så bra:) Gler oss til å høyre meir!
Klemm

Kjersti og/eller Gjermund Kvam sa...

Ja, vi synes at julestemningen kan være litt skral, med tunge mørke hus og forblåste stepper, så da synes jeg det er godt gjort å få det til mens dere trenger aircondition! *ler* Man blir vel vandt til at det er som man gjør det til i Afrika også, vil jeg tro!
Vi har også hatt en trivelig julefeiring, og jeg har blandt annet brukt noe av tiden til å høre på gamle reportasjer signert by mr. Sæth himself. Plutselig var det som du satt i stua igjen gitt! Det var trivelig!
Hils hverandre fra oss alle sammen, og gi Simone en kjempeklem fra meg!

Gjermund