mandag, desember 10, 2007

Begivenhetsrik tur til og fra jobb

Det å være ute i trafikken her i Bamako er på mange vis underholdning i seg selv, og på ingen måte ensformig. I og med at vi så langt har vært dårlige på å legge ut bilder fra tilværelsen her, tenkte vi at vi kunne la dere som leser bloggen få bli med oss på en kjøretur fra kontoret og hjem til huset vårt i Sébénikoro. Det er en tur på 17 kilometer, og er vi heldige tar det oss 30 minutter. Som oftest mer, noen ganger opp til 50 minutter. Vi passerer to markeder, og ellers litt av hvert som du vil oppdage på bildene. Holder du musepekeren over bildene får du tekst.
Vil du ha større bilder kan du klikke på bildene.

7 kommentarer:

Inge sa...

Det var interessant å se litt bilder av hvordan det ser ut rundt dere! Spennende! Kanskje dette blir nabolaget vårt også!?! Så vi setter pris på bilder!!!

Bente sa...

Endelig oppdatering! Har sjekket flere dager nå, gøy å endelig få se litt bilder igjen:) Vil gjerne se litt flere bilder fra huset, både utenfor og inni. Er det mulig? Ellers var du lite snakkesalig på msn i dag Jostein, og jeg som var så fornøyd over å finne deg der....:)

Jon Arne sa...

Ja dette var jamen ein interessant arbeidsveg. Men fort kan det av gode grunnar ikkje gå, forstår eg.
Vonar det står bra til med dykk alle tre.
Vi reiser til Varhaug onsdag morgon - vonar veret held. For tida er det bikkjekaldt her og bare vegar...

Peter sa...

Hei, veldig gøy å lese om deres møte med Mali! Selv om jeg bare fikk en mnd der, er det veldig gøy å se igjen Bamako. Dessuten veldig spennende med Sébénikoro! Skal huske på dere i bønn! Gleder meg til det kommer mer!

Sofia sa...

Hej vänner!
Jag önskar mej er adress...
kan jag få den?
Kram Sofia

Astrid sa...

Åååå.. skulle aldri sett d slideshowet - I miss Ghana too much! og d ligna! Glede mej til å besøke dåkke i Mali :D (om d ordne sej slik)

Klem Astrid

Øyvind Brennsæter sa...

Interessant også med bildeglimt fra Mali. Snart kommer det også lyd... bare Jostein får sjekket mailen sin og finner adressen til lydklippet som er lagt ut. Ha en fortsatt fin førjulstid uten horder av røde nisser og overfylte kjøpesentre med handlegale!! Nordmenn