torsdag, mai 08, 2008

Vellykket direktesending

Som nevnt i forrige blogginnlegg hadde vi i radioteamet vår aller første direktesending på mahou i går.

Det ble en suksess…

Både Soumeila og Fatou hadde lagt ned masse arbeid uken i forkant, med intervjuer og utarbeidelse av manus. Også direkteintervjuet med evangelist Issiaka gikk veldig bra.

Det er oppmuntrende å se at radiofolkene våre trives med det de holder på med, og at de også takler en direktesending på en god måte. Jeg gleder meg til å være med og videreutvikle radioprogrammene i tiden framover. For det er ingen tvil om at medarbiederne våre er radio-talenter. Men vær gjerne med å be for dem. De trenger det.

Vi hadde en innringningskonkurranse i programmet i håp om å komme litt i kontakt med lyttere. Det ble en ekstra stor oppmuntring for oss. For på få minutter fikk vi et tosifret antall telefoner, noe som både bekrefter at vi har faste lyttere og at det er engasjement for radiosendingene her i Abidjan. Det er et takkemne.

Vi fikk også informert om og invitert til senteret vårt i en av mahoubydelene, der evangelisten vår er disponibel for å ta imot mahouer som har spørsmål om kristen tro eller som av andre grunner ønsker kontakt.

Vær med og be om at denne nye ”radio-etappen” kan føre nye mahouer til våre sammenhenger, og at det kan bære frukter.

Jostein

1 kommentar:

habostads sa...

God, snart overstått, 17. mai:-)
Vi har vært på gudstjeneste og spist middag på hotellet; i bestemt form entall!