mandag, november 19, 2007

Vel framme

Hei!

Dette bare for å si at vi er kommet vel fram til Bamako, og har faktisk vært her tre hele dager allerede. Inntrykkene er mange og hvor skal man begynne å fortelle? Det får vi heller gjøre etter hvert...

Dagene nå består av varme, flytting og hilsing på diverse folk. Men vi har i alle fall etter de to første nettene på gjestehuset nå bodd to netter i huset vårt i Sebeninkoro. Der kommer vi til å få det topp. I natt fikk vi for øvrig prøvd oss uten klimaanlegg og med en halveis virkende takvifte. Hovedsikringen gikk sikkert 20 ganger i løpet av natten. Da er det godt med en vakt som de fleste gangene slo den på igjen uten at vi måtte vekke ham :-)

Ellers må sies at vi har fått en fantastisk fin mottakelse både blant de nasjonale og blant våre norske kollegere her. Så vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem og bli en del av fellesskapet her.

Vi gir mer lyd fra oss etter hvert, for nå skal vi ut den særegne Bamako-trafikken som inkluderer mer enn bare ymse former for motorkjøretøyer. For å kjøpe diverse nødvendige artikler.

Jostein

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Hyggelig å høre at dere er vel fremme! Gleder oss til å høre mer om hvordan det første møte med Mali er!

I&M

Gjermund sa...

Hei!

Nå har vi sett på bloggen deres hver dag om dere har kommet vel fram! Godt å lese at det går greitt! Vi misunner dere ikke varmen, og heller ikke innkjøp- og flyttefase! Men vi skal be om at det går bra med dere alle tre! Det må være godt å endelig være det dere har forberedt dere til så lenge - utsendinger/misjonærer!Og slippe å være studenter, eller skal-bli-misjonærer! Heldigvis er det ikke den rollen vi har som er viktig, men at man lever der man er, som Guds barn, også ute! Men likevel er det godt å endelig ha en litt mer bestemt rolle, og ikke minst et kollegafellesskap! Lykke til med dagene som kommer!

Klem fra Kjersti og Gjermund

Anonym sa...

Kor kjekt å finne ei helsing på bloggen og sjå at de er vel framme i huset dykkar! Ikkje fritt for at vi har tenkt på det og lengta etter nyhende...
Men vi reknaar med at det kan ta si tid - både med telefon og datadekning. Betyr dette forresten at de har fått internett - eller er det lånt tilgang? Her vart bdet veldig stilt i huset no, så vi har hatt ei roleg helg etter ei svært så vellukka julemesse!
Helsing frå oss gamle på Lillebø

Anonym sa...

Har hørt at enkelte av NLM's misjonærer i Mongolia har skaffet seg hest. Regner da med at dere i løpet av ikke alt for lang tid stiller med egen kamel! Godt å høre at dere er vel framme. Lykke til med oppstarten i et nytt land!

Anonym sa...

Det var godt å høre at dere var kommet vel fram. Syns det er rart å tenke på at dere er så langt unna oss. Kjenner på savnet etter dere! Håper vi kan snakkes på skype snart. Tonje og Vidar snakker en del om det. dere har det godt og varmt, skjønner jeg, nesten litt i varmeste laget, kanskje! Tar vel litt tid å bli vant med det. Her er det også ganske mildt, så vinteren lar vente på seg, og godt er det, syns jeg, men de to minste venter på snøen. Dere får ha ei god tid framover, og lykke til med alt som ligger foran dere!! Klem fra Elisabeth og co.

Bente sa...

Hei! Så utrolig godt å høre fra dere. Fikk litt info fra mamma etter telefonsamtalen. Snører seg i magen av misunnelse når jeg tenker på at dere er på afrikansk jord! Heldiggriser!!! Gleder meg til mer oppdateringer, og flere bilder av vidunderjenta vår!!

Anonym sa...

Heisann!

Kjekt å sjå ta dåkke har komt fram, fått storbagasjen også?
Her er det kaldt,veit ikkje ka som er værst, iskaldt eller brennheitt...?

Mvh Jens og jentene.

Anonym sa...

hei! kor kjekt å høyre at de er i Afrika! har tenkt mykje på dokk, og er vel litt misunnelig på alle inntrykk, smakar og lukter der "ute"! i dag er Herøy bada i vintersol- men send gjerne litt varme! Lykke til i dagane som kjem! Runa

Anonym sa...

Godt. Takk til Jesus for at dere har kommet vel fram og takk for god velkomst.
Blogg er fantastisk! Vi skal følge med...
Lykke til i "blikjent-tilværelsen" i Bamako.

Anonym sa...

Så kjekt:) Gler oss til å få meir oppdatering etterkvart..! Hugsar på dykk!! klem frå oss 4 på Varhaug