tirsdag, november 13, 2007

Streik til besvær

Franske togførere er gått til ny streik, og det betyr at vår reisrerute til Mali berøres. I tolvte time har vi måttet endre reiseruten slik at vi overnatter i Oslo i stedet for Paris fra onsdag til torsdag. På flyplassen i Paris er nemlig alle hoteller fullbooket på grunn av togstreiken, og det er umulig å ta seg til og fra flyplassen kollektivt.

Det betyr at vi må opp grytidlig torsdag morgen for å ta første fly fra Oslo til Paris kl 06.55 der vi er framme 09.20. Deretter blir det maratonventing på en folksom og kaotisk flyplass helt fram til flyavgang til Bamako kl 16.40.

Litt kjipt selvfølgelig, men det er slikt en må forvente når en skal ut og reise. Vi er litt spente på hvordan Simone kommer til å takle all ventingen. Forhåpentligvis sover hun seg gjennom det meste.

Vær gjerne med og be om at turen må gå bra, spesielt for Simone. Be gjerne også om at det må gå bra med bagasjen. Vi har nemlig dobbelt så stor bagasjekvote fra Oslo til Bamako som fra Ålesund til Oslo. Det er ikke alltid de viser velvilje på innenlandsflyvninger, men vi har fått muntlig lovnad på telefon om at det skal gå bra å sende utenlandskvote.

Da blogges vi kanskje fra Bamako neste gang?

Jostein

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får håpe at neste livstegn kommer fra Bamako!
Streiken lammer virkelig hele Paris, så det er bra at dere får tatt det med ro før dere kommer hit!

Guds velsignelse og Guds fred over reisen!

Gjermund sa...

Hei kjære venner!
Jeg håper virkelig det har ordnet seg godt for dere underveis. Vi har utrolig stor forståelse for fortvilelse i forbindelse med reiser som inkluderer venting og baggasjeforflytning... Et råd: Bruk lang tid på å hvile ut etter reisen - det er en god investering som på lang sikt vil hjelpe både dere og de andre på feltet. vi går med dere. Må vår kjærlige Far velsigne dere alle tre.

Gjermund