søndag, juni 08, 2008

Good Missionnary Training

Stedlig representant Jon Ivar Friborg og familien er reist på ferie til Norge, og dermed har jeg fått ansvar for å følge opp ulike oppgaver som måtte komme på i løpet av sommeren.

I løpet av den kommende uken reiser alle de resterende NLM’ere her i Vest-Afrika hjem etter endt periode. Dermed blir vi de eneste igjen på feltet i noen uker, til Kjersti Gangstø er tilbake fra Norgesferie.

Utfordrende, men også lærerikt. ”Good missionnary training” er det visst også :-)


Det nye administrasjonssenteret vårt i Bamako

For tiden innebærer dette ansvaret først og fremst å holde orden på flytteprosessen vi er inne i. Kontor og gjestehus flyttes til samme treetasjes kompleks inkludert familiebolig på andre siden av byen. Som alltid i Afrika er det en utfordring å holde tidsskjemaene. Og det har gått en del tid på å pese rørlegger, snekker, elektriker etc. ”Ingen problem”, er alltid svaret. Men når det kommer til stykket så er det likevel ikke så enkelt.

Bassenget blir nok kjærkomment i varmetiden

Men – det ser slett ikke så verst ut. I går innvidde Espen Kvamme og jeg svømmebassenget, og det gjorde godt med en dukkert etter at vi hadde spilt tennis i stekende sol og grader langt opp på 30-tallet.Så bassenget blir nok en suksess for både små og store.

Bassenget sett fra toppetasjen

I morgen kommer familien Selstø til å være de første gjestene på det nye gjestehuset vårt.

Stua i gjestehusetasjen

Og neste steget er å flytte hele kontoret. Good Missionnary Training…

Jostein

6 kommentarer:

Irene & Jon Ivar sa...

Wow! Skal si det har blitt forandring både ute og inne. Dette ser flott ut. Nå kan vi virkelig slappe av noen dager her i Norge!! Takk for hjelpa til dere begge to og lykke til videre. Irene og Jon Ivar

Irene & Jon Ivar sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Irene & Jon Ivar sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Irene & Jon Ivar sa...

Lett tastatur på ny maskin gjorde at samme kommentar plutselig kom tre ganger. Det var ikke meningen :-) Men det ser jo flott ut med mange kommentarer på bloggen...

Bente sa...

Åh, jeg vil på besøk!! Det bassenget så ikke lite deilig ut!

Annette sa...

Åh..er det ikke der fam Heng ska bu?? :-D