onsdag, april 05, 2006

Startskuddet

Det er 5. april i dag, og Elisabeth og jeg har vært gift i tre og et halvt år, og det er jo ikke så aller verst… :-)

Men det som gjør dette til en merkedag, er at startskuddet for radiosendingene i Elfenbenskysten nå er gått. Etter lang tids forberedelsesarbeid for Bergfrid Almelid og den nasjonale staben er nå endelig kronet med ferdige programmer som går gjennom eteren og inn i mangt en mahou-øre, og mangt et mahou-hjem i storbyen Abidjan.

Du kan lese mer om dette på Noreas nettsider i dag. Eller på en tidligere kommentar her på bloggen.

Den første store milpælen er nådd.

Gratulerer med fantastisk utført arbeid, så langt Bergfrid! Og vær snill å viderebringe gratulasjonene også til dine nasjonale medarbeidere Soumeila, Fatou og Vadou. Vi gleder oss veldig til å ta del i dette viktige arbeidet.

Nå er grunnlaget lagt for at Guds ord skal få ”mahou-vinger” gjennom radiobølgene. Vår bønn er at Den Hellige Ånd åpenbarer og forklarer ordet for de som skrur på radioen.

PS! Som et ledd i mediesatsingen i Elfenbenskysten lanseres også en egen webside for mahouene. Målgruppen for denne er først og fremst morgendagens mahou-ledere, de som i dag studerer og har tilgang til internett. Siden heter Mahouweb.

4 kommentarer:

Reier sa...

GRATULERER, både med det ene og det andre. Det betyr jo at en del av deres tjeneste allerede er i gang!

Ellers vil jeg be dere om å legge merke til den utrolige likheten mellom mahouweb og uogt.no.

Øyvind Brennsæter sa...

Flott at sendingene er i gang. Mahouweb så jo også ut til å være rimelig "proffe" sider. Fikk ikke det helt store utbytte, da jeg er blottet for franskkunnskaper, men håper det kan komme til nytte for de siden er ment for.

Elisabeth og Jostein sa...

Er nok ikke helt tilfeldig at mahouweb og uogt likner litt ja...

NLM IKT Service - Nå også i Afrika...

Très bien!!!

Gjermund sa...

Vil bare ganske enkelt skryte av at da har nok Kjersti og jeg vært gift omtrent dobbelt så lenge som dere. Og dere sliter om dere skal klare å følge opp med fire unger over ett år før dere har vært i sju år. Men for all del: Lykke til! (he, he)

Gjermund