fredag, april 07, 2006

SerieStart


Nå begynner moroa!

En ny fotballsesong, med nye muligheter for alle lag. Søndag er første serierunde, og jeg skal villig innrømme at jeg er en av dem som gleder meg storlig…

Som sørlending er det jo heller ingen tvil om hvem sympatien ligger hos. I fjor ble det et imponerende sølv på Start. Hva det blir i år er helt uvisst. Både Lillestrøm, Rosenborg, Vålerenga og Lyn har etter hvert fått svært sterke lag. Bak dem kommer Start, Viking og Brann som klare utfordrere. Sånn sett er det etter min mening i alle fall 7 lag som vil kunne kjempe om medaljene.

I tillegg til å være sørlending er jeg også halvt romsdaling, og derfor ligger det også noen prosent sympati hos Molde. Men jeg er redd for at dette laget vil slite minst like mye som i fjor, da de måtte spille kvalifiseringskamp for å unngå nedrykk.

Hva gjelder 1. divisjon er jeg selvsagt forpliktet til å holde en knapp på Aalesund. Jeg er tross alt gift med en sunnmøring… Dessuten har jeg veldig sans for sunnmøringenes fotballentusiasme.

Fotball handler om entusiasme, patriotisme og engasjement. Selv om du ikke er veldig interessert, har du kanskje likevel et favorittlag?

Stem på favorittlaget ditt i boksen under.

PS! Meningsmålingen er laget av en ekstern leverandør, og vi har derfor ikke kontroll over reklamen som ligger på meningsmålingssiden.


Hva er ditt favorittlag i norsk eliteserie i fotball?
Fotball er uinteressant
Brann
Fredrikstad
HamKam
Lillestrøm
Lyn
Molde
Odd Grenlad
Rosenborg
Sandefjord
Stabæk
Start
Tromsø
Viking
Vålerenga
Favorittlaget mitt spiller ikke i Eliteserien
Slutt å skrive om fotball på denne bloggen
  
Free polls from Pollhost.com

8 kommentarer:

Gjermund sa...

FFK får selvfølgelig stemmen min, men fotball er som kjent bare det viktigste av alt som ikke er viktig, så den kommer bak alt annet det går an å være med på/opptatt av - ikke sant?

Gjermund

Elisabeth og Jostein sa...

Jo da...

Jeg anerkjenner absolutt Pave Johannes Pauls visdom i det sitatet der.

Men noen ganger er det jammen meg godt at vi kan være opptatt med ting som i den store sammenhengen ikke er viktig.

Er vel litt mer skeptisk til en av Liverpools legendariske managere som sa det på denne måten: "Noen mener at fotball er en kamp på liv og død. Det er ikke riktig. Det er langt viktigere enn som så..."

Jeg holder en knapp på pavens visdom nok en gang.

Jostein

Øyvind Brennsæter sa...

Javel, så dette skal også være en fotballblogg... Som innbarka østlending har jeg ikke blitt "omvendt" etter ett år i Kristiansand. Det er andre med gule og svarte drakter som henter mest sympati hos meg. LSK!!!!!!

Ellers så har vel ordet startproblemer eller kanskje vi heller skulle skrive STARTproblemer fått en ny betydning denne våren. De har minst like gode baneforhold i Tromsø som i Kristiansand nå i april, og det er jo litt unormalt. Ellers så har vel Start ei relativt lang liste over skadede spillere nå dagen før sesongstart, så det skal bli spennende og se serieSTARTen.

Reier sa...

BRYNE begynte sesongen med seier, og har dermed 2 poeng mer enn Start så langt i sesongen. Men vi er jo i divisjonen under...

Elisabeth og Jostein sa...

Hvor blir det av alle sørlendinger?!?

Bare en stemme til Start så langt - og den er heldigvis ikke fra meg ;-)

Så ellers Start-Lyn på web-TV, med noko hakking attåt...

Jostein

Sofia sa...

det heter Allsvenskan om man är ett lag med självkänsla, och laget heter givetvis HIF (Helsingborgs idrottsförening)

Kenneth sa...

MK er laget!

Elisabeth og Jostein sa...

Og hva i all verden er det som får en venndøl til å bli MK-fan?

Det kan vel neppe være noe annet enn et rent Kristiansands-hat...

Eller?

:-)

Jostein