onsdag, oktober 29, 2008

Alene

Vel vel...

Da er jeg alene i et stort hus, i en stor by og faktisk også i et stort land...
For jeg er faktisk den eneste norske misjonæren i Elfenbenskysten...

Men det aller viktigste er jo at jentene kom seg greit hjem til Norge i dag etter en lang og slitsom tur. Det så ut til at de ikke skulle rekke siste flyet på grunn av forsinkelser, men til alt hell var også det siste flyet forsinket...

Så dermed kom de hjem til et Sørland i fullt snøvær allerede i slutten av oktober. Her i Abidjan er det fremdeles opp mot 30 grader.

Simone fant raskt tonen med sine søskenbarn som hun forlot da hun var bare to måneder. Så da fikk moren anledning til å hvile seg etter en strabasiøs reis.

Takk for all forbønn, bønnene er blitt hørt.

Så skal nok husbonden klare seg greit alene her i varmen. Der det er afrikanere er det jo alltid mye smil og latter. Og dessuten er det nok av ting å styre med i ukene som kommer.

Men jeg kommer nok til å savne smilene og dansingen til lillejenta. Så dere på Sørlandet får kose dere masse i dagene som kommer!

NB! For den som vil ha tak i Elisabeth nås hun på følgende nummer: 957 80 315 eller hos svigerforeldrene på 380 63747

Jostein

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, du kan tro vi har kost oss med den skjønne jenta di! Ho er så tillitsfull, og syns det er så gøy med Tonje og Vidar. I dag var ho en liten stund aleine med meg i handlevogn på OBS. Tålmodig og stort sett fornøyd. Ho har et herlig smil og lassevis med sjarm, så jeg skjønner godt at du savner henne. Blei litt lei meg på dine vegne da jeg leste bloggen nå. Håper og tror du klarer deg bra, og at du kommer etter om ikke så altfor lenge.. Kos deg i varmen så lenge, så skal vi kose oss med jentene dine..Klem fra storesøster Elisabeth.