søndag, februar 25, 2007

FamilieforøkelseJungeltelegrafen har kanskje nådd mange allerede. Og ett og annet hint har det også ligget i noen av kommentarene vi har fått her på bloggen de siste ukene:

I begynnelsen av august blir vi 3 i familien vår.

Vi gleder oss til det som kommer, og er spente på hvem det nye familiemedlemmet er.

Etter planen vil den nye verdensborgeren se dagens lys i Kristiansand. Vi reiser hjem fra Frankrike helt i slutten av juni, og vil være på Sørlandet et par måneder etter fødselen.

Til deg som ber for oss innimellom: Vi er veldig takknemlige om du allerede nå vil inkludere den lille.

Elisabeth & Jostein

17 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin vogn dere har kjøpt!! Den hadde vel vært fin å ha med til Afrika?! Hvordan er formen, Elisabeth? Håper dere har det bra alle tre, og ikke er altfor slitne etter Norgesbesøket! Når står neste besøk for tur? Nå håper vi at snøen minker fort her, iallfall jeg håper. I morgen kjører Øyvind de to til Vestfold, der foreldrene kjører de videre til Hurdal. De er veldig klar for vinterferie. Ønsker dere en god tid framover! Husker på dere med jevne (ujevne) mellomrom. Gud velsigne dere!! Klem fra storesøster med fam.

Anonym sa...

Gratulerer!

Anonym sa...

Hallo og grattis...ja..har hørt rykter om at du kommer innom her i sommer Jostein, det blir bra..Kjempekoselig...
Blir veldig reisesjuke av å sjå på desse bilda fra Paris...og dere har vel flust av besøk...har dere tid og rom til mer besøk iløpet av våren?

Gjermund sa...

Hei kjære venner!

Vi har jo allerede kunnet glede oss over denne nyheten en stund - vi synes det er veldig moro at dere skal bli fler! Vi vil fortsette å be om at alt må gå bra med dere alle tre i tiden som ligger foran.

Gjermund

Anonym sa...

Gratulerer og lykke til! Heldige lille skatt som har foreldre med englevakt. Tror dere er svært heldige alle tre, som "får hverandre"! Vil huske på dere i bønn.

Jenny sa...

Gratulerer!! Så utrolig koselig :) Du blir en super mamma, Elisabeth! Husker på dere. Klem

Jenny sa...

Oj, følte det ble litt frekt... Du blir helt sikkert en super pappa, Jostein -selv om jeg ikke kjenner deg. At Elisabeth valgte deg er vitnesbyrd nok! :)

Anonym sa...

Hmmm

Den vogna som er avbildet virker ikke særlig egnet for Saharas sanddyner. Ellers kan jo den lille etter hvert skryte på seg å ha verdens største sandkasse. Lykke til framover med alle gjøremål!

Anonym sa...

Gratulerer så masse!
Sov godt mens dere ennå kan det... :-)

Anonym sa...

!!!!!!!!!! (Jeg er inspirert av Thomas som synes utropstegn er gøy på sin nettchat)

Dette var gode nyheter! Og jeg må innrømmme at jeg er spent på kombinasjonen Sæth vs Lillebø!! Jeg kan ikke forstå annet enn at det må bli bra! Vi gleder oss til forsettelsen og vi husker på dere i våre bønner.

Rune

Beate sa...

Hurra! Så gøy!
Hadde en liten mistanke etter at jeg plutselig la merke til en eller annen kommentar for noen uker siden...
Så flotte nyheter! Gleder meg sammen med dere.
Gud velsigne de neste ukene og månedene med god helse og masse glede!
Klem fra Beate

Anonym sa...

Hei, hei!

Gratulerer så mye med "knøttet" som er underveis :-) Veldig trivelig! Fint å følge med dere på bloggen deres. Hilsen Gamst- klanen

Anonym sa...

Dette va veldig hygglige nyheter som kom med jungeltelegrafen;-)

Håpe alt er bra med alle:-)

-KM

Anonym sa...

Kjære dere!
Gratulerer så mye med en liten skatt som er på vei! Lenge siden jeg har vært inne på bloggen deres nå, men traff mamma Sæth i byen i dag, og da jeg spurte om hvordan det gikk med dere fikk jeg et svar som absolutt gav meg tanker om at her er det noe på gang...: "Elisabeth er fortsatt trøtt", osv. Jeg dristet meg til å spørre, og det var en stolt bestemor som kunne bekrefte antydningen... Hurra og halleluja! Nyt lange morgener og kvalitetstid sammen bare dere to fram til sommeren... God bless!

Synnøve

Anonym sa...

så utrolig koselig. ante meg etter noen av kommentarene, ja ;) så saumfarte jeg tidligere artikler, men kunne ikke finne noe. så spurte jeg kjersti, og hun svarte ikke, men kunne vel se det i øynene hennes ;) og nå har jeg altså fått det bekreftet :) utrolig gøy. gratulerer så mye!!!!! gleder meg til å høre hva mer som skjer :) klem

Anonym sa...

Så gøy!! Håper alt står bra til med dere alle tre!

Anonym sa...

Gratulerer!! Så utruleg kjekt å lese. Her i Peru går det veldig bra, og eg skal gifte meg i juli :)
Skal be for dåkke, alle tre!