tirsdag, februar 07, 2006

MisjonærinnvielseDa er det bestemt.

Vi blir innvidd til misjonærer for Norsk Luthersk Misjonssamband 20. august. Det skjer i vår egen forsamling, Misjonshuset i Kristiansand.

Tenk at vi nå er kommet så langt…

Innvielsen blir en stor milepæl, og en svært viktig begivenhet for oss. Etter dette får vi tittelen misjonærer, og blir utsendinger på alvor.

Bare to ukers tid etterpå begynner vår utenlandsferd, og første stopp blir språkopphold i Paris.

Vi håper at du merker deg datoen, og vil være med oss på en av våre livs store festdager.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Javel, da har deres "gamle" svoger med grått hår merket seg datoen, og gleder seg sammen med mange over at innvielsen blir her i Kristiansand. Lykke til med studiene og forberedelsene framover!

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Er du blitt grå i håret siden sist? ;-)
Tidens tann...

Anonym sa...

Det er vel to andre som er mere grå i håret enn svoger`n.Uansett grå eller røde hår,er vi mange her som er svært glade for at dere valgte Sørlandet. Menigheten din, sønn,(Tveit Frikirke)vil helt sikkert også være med og "sende dere ut".

Anonym sa...

Når det gjelder grå hår så vil jeg i aller høyeste grad være med på diskusjonen. Er etter hvert svært så bevandret i faget, og en viss lengde på de grå har jeg også. Forøvrig hadde det vært kjekt å fått til å være med dere den store dagen der, så vi får sjå om det kan ordne seg.

Nå er det sent, ha en strålende natt :-)

PG sa...

Vi i Misjonshuset gleder oss til den store dagen 20 august!!

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Takk for det, Per Gunnar! Vi gleder oss veldig til den store dagen - og er veldig glade for at vi får anledning til å ha innvielsen i Misjonshuset

Hils forsamlingen!