søndag, februar 12, 2006

Gjestebok

På denne siden kan du legge inn en liten hilsen til oss.

På sammen måten som på bloggpostene klikker du på linken "comment" og skriver deretter det du vil i det store feltet. Deretter trykker du på boksen "other" og skriver navnet ditt.

Vi har laget denne for deg som kan tenke deg å sende oss en liten hilsen i ny og ne, men som ikke ønsker å kommentere bloggpostene spesifikt. I gjesteboken kan du enkelt og greit skrive akkurat det du vil.

E&J

20 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, gjestebok dt er no slikt som eg legg fram når vi har hatt overnattingsgjestar det - ei side pr natt plar eg seie... Så sjølv om ingen tek dette på alvor så er det ikkje få misjonærar og emisærar som har gitt oss minneord der.
Eg ser at de har gjestar denne helga - kos dykk g haei god helg! Om ikkje lenge har vi dykk her - tida fram til jul går fort no!

Helsing papp Jon Arne

Anne Birgitte sa...

Hei!! No har eg oppdatert "bloggen" min og eg reknar med at du, ELisabeth går inn og ser. Kos deg med snopet..

Anonym sa...

Hei kjære :)

Tenk at d snart e advent!! Berre 4 daga til! Glede mej sånn til juuul =) D blir kjempe greier!

Klemmmm fra AStrid :)

Anonym sa...

Heisann
Om ikke jeg har bloggen deres som startside, så er den i alle fall noe av det første jeg åpner når jeg er på nett! (skal innrømme at jeg har vekslet litt mellom å ta dere først og Selstø først etter at de kom ut igjen). Jeg er mektig imponert over alt dere allerede vet om Vest-Afrika, og ikke minst hvordan dere har tid til å formidle dette videre til oss andre! Til og med RFI kan vi sette litt tilside nå og bli oppdatert gjennom dere :)
Fikk min bedre halvdel til å lese bloggen deres i dag, og ettersom han skulle ta igjen alt det jeg har lest gjennom flere mnd, så får jeg ikke kontakt i kveld :)
Ha en god uke!
Mvh Irene, p.t. Kvås

Anonym sa...

Takk for lunsjen i oktober! Nå er det allerede desember, og jeg kan snart telle på to hender antall dager til jeg forlater Bamako. Dere har noe stort i vente. Det er en riskikosport å kjøre i denne byen, men ellers er det fred, smil, varme og en uendelig mengde behov å møte i denne byen. Ønsker dere god advent! Klem fra Janne

Anonym sa...

Hei på deg Elisabeth..

Må innrømme at jeg i mange måneder nå har vært inne og lest bloggen deres og dermed fått tatt del i den spennende hverdagen dere står midt oppe i. Kjempekjekt å få følge med i noens liv på den måten..tenkte kanskje at med den forestående julehøytiden så var det en passende anledning til å gi meg til kjenne...og å få ønske dere en riktig riktig god jul og et fredfyllt nytt år, sikkert med mange flere spennede aktiviteter enn dem vi allerede har fått lest om her...

Mvh hilsen Trude Beate, før Rusten, nå Lien.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, Elisabeth! Tante huska det faktisk, og gjekk derfor til bloggen. Her er endeleg vinter, ei veke no, minus 17 i morges..Men det lysnar om kbeldane litt no, så våren er ikkje langt unna!
Hels Torstein og frua, vi huskar han som ein liten tass her på Lørenskog! Gud velsigne dykk alle 4 i førebuingane! Mari og onkel K

Anonym sa...

Hei
Flott å lese om dere. Synes som om dere trives og det er godt. Vi har fått mange gode meldinger fra mali og areidet der.
Jeg er glad for å være med i et fellesskap som kan få sende mennesker med ordet om jesus til nettopp Vest Afrika.
Hilser dere med Rom 8. 32

Vennlig hilsen

Roald

Dagrunn sa...

Flott å kunne titte innom bloggen deres. Har ikke hatt muligheten til å åpne blogspot.com sider her ifra på en stund, så nå er det mye hyggelig lesning på www. Lykke til med språkstudiene:)

Anonym sa...

Hei!
Godt å høyre at dåkke har komt vel heim t Norge igjen. Vil berre ønske dåkke en fin sommar, og Guds velsignelse over alle tre i familien Sæth! Tankane går spes t dej, Elisabeth. Lykke t m tida framover. Nyt den - du he nåkke fantastisk i vente!

Anonym sa...

Kjære Elisabeth og Jostein!
Vil berre gratulere dåkke så masse m den lille, store prinsessa. Gler mej ilag m dåkke! Vi får snakkast litt seinare. Blir kjekt når dåkke kjem t Sylte i haust.

Anonym sa...

Kjære Elisabeth og Jostein!
Må berre få gratulere dåkke så masse m den store, lille prinsessa. Gler mej virkeli på dåkka vegne! Blir kjekt å treffast i oktober. Klem Lindis

nina sa...

Hei igjen Elisabeth og Jostein.
GRATULERER!!! Dett var utrolig koselig! Ei lita tulle. Flott jobba.
Vet ikke om dere husker meg, men jeg deltok på et kurs på solbukta i fjord sammen med dere og Gunhild .
Nå ønsker jeg dere en rik tjeneste for Ham som kom for å sette fri!

Hilsen Nina Hamre i Peru

Anonym sa...

Gratulerer så mye med den søte lille og med kontrakten. Lykke til videre. Hilsen Anna og Per Oddvar

Anonym sa...

Ber fortsatt for dåkke, om beskyttelse for heile familien, kanskje spesielt for lille Simone, men også for helsa til Elisabeth. Gud e m dåkke også dei tøffe dagane! Klem Lindis

Anonym sa...

Hei dere,
sitter her i stua i Løv.gt 20b sammen med Torunn og Øystein og Ole T og ser på bloggen deres. Mye interessant å lese her! Ønsker dere alt vel for 2008. Gode hilsener John F ( har og en liten blogg: johnrunsforshelter.com :)

Anonym sa...

Hei Jostein og Elisabeth og Simone,

Takk og lov at det gikk bra med deg Jostein og at du ikke druknet. Vi er jo med og ber for deres beskyttelse. Ellers var det jo ei deilig strand å se til.
Dere er i alle fall heldige som får stå i Herrens tjeneste. Må gud signe arbeidet videre.

Hilsen

Martin

Anonym sa...

Har jo allerede kommentert det siste dramatiske innlegget, så for å holde en litt lystigere tone så vil jeg takke veldig mye for gaven på 30årsdagen. Var jo ganske rørende å få blomster på døra "helt fra Afrika":) Dere er jammen gode!:)

Per Gunnar hilser og Leah sier PUS PUS! (det er i grunnen det det går i her for tiden.... i dyreparken gjør hun det enkelt. Giraffer, geiter og løver går alt under fellesbetegnelsen PUS!!! Løver er jo riktignok det... bare en veldig stor en...)

Nina Hamre sa...

Hei igjen dere.
Takk for sist og gratulerer med gojenta! Vi treftes på Solbukta i april 2006, det er lenge sia det.
Uansett, må dere ha det godt der borte, Guds velsignelser for arbeidet dere står i.
Om dere er interessert er vår blogg, famlende og ny....http://nina-hamre.blogspot.com
Septemberhlsen fra Peru og Nina Hamre

Anonym sa...

Hei Elisabeth!
Savner deg! Jeg og Trond har det fint i Trondheim. Håper vi får treffes en vakker dag! Lykke til med Simone og den nye begge to!
Klem fra Elisabeth