onsdag, januar 28, 2009

Søstrene Sæth

For tiden er det disse to småjentene som tar så og si all tiden vår, må innrømmes. Med fantastisk god hjelp fra mormor og morfar, noe vi er veldig takknemlige for. Det tar nemlig litt tid å venne seg til å bli tobarnsforeldre, og nattesøvnen har måttet lide en del. Men det går seg til og vi storkoser oss sammen. Simone er veldig opptatt av lillesøstra og er stadig en tur bortom vogga for å sjekke at alt er bra. Hun sliter litt med å si Lydia, men det nærmer seg. Foreløpig er det langt lettere å si "bébé".


"Bébé" får en god søsterklem

Stor og liten

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselige bilder! Men legger merke til at dere er tidlig oppe! Håper dere får noen fine dager (og netter!) på Vestlandet før dere reiser ut igjen.
Hilsen fra fire blad Sundsdal

Anne Birgitte Lillebø Bøe sa...

Så koselig...:) Ja, ho ser ut som ei god storesøster... Gler meg til å sjå dåkke!! Sove får vi gjere når vi blir gamle:)

Gunhild Lovise og Torstein Habostad sa...

kjære venner

Gratulerer så masse med Lydia Johanne. Kjempefint navn!

Håper Elisabeth kommer seg raskt i form igjen, og vi gleder oss til dere kommer ut igjen så vi får hilse på prinsessa :)Men nå håper jeg dere nyter tida hjemme en stund til.

Klem fra Gunhild

Anonym sa...

Gratulere så masse med ei jente til i familia. Flott namn og koselege bilder! Håpe dokke får nokre fine veker her heime før dokke reise igjen!

Helsing Ann-Helen og Oscar

Anonym sa...

Så skjønne!! Kjenner at jeg savner dere når jeg ser bildene, så vi gleder oss veldig til å treffe dere alle fire igjen! Prøv å nyte tida framover, det går så altfor fort. Lykke til, så snakkes vi om et par uker.. Tante Elisabeth med familie.

MogA sa...

Gratulerer så masse med veslejenta!
Håper dere kommer dere til hektene igjen og får kose dere sammen med venner og familie de neste ukene.
Alt godt ønskes dere fra Margrethe og Andreas i Peru!57

Inger sa...

Gratulerer så mykje med Lydia Johanne! Eg driv og ryddar på PCen og stakk ein liten tur innom til dykk.

Beste helsing frå Japan.