mandag, mars 09, 2009

Vel framme

Heisann!

Bare en rask liten bloggpost for dere som følger oss her på bloggen og lurer på om vi kom i havn med den lange reisen: Det gjorde vi altså, og nå er vi vel på plass på misjonens tomt her i Abidjan.

Turen gikk i grunnen over all forventning, selv om det naturlig nok var en kraftanstrengelse. Jentene var eksemplariske, selv om det røyner på tålmodigheten for aktive Simone Amalie å sitte stille i mer enn seks timer. Det ble litt løping i korridoren, for å si det slik. Godt det er litt plass på langdistansefly...

Desto gøyere var det for henne å våkne opp her hjemme i morges. Hun har stort sett vært en propell både ute og inne - og storkoser seg over at antall klesplagg inne og ute kan være akkurat det samme.

Lydia Johanne var vel den av oss som var aller blidest etter den lange flyreisen. Hun lå i sengen og storgliste etter at vi kom i hus i går kveld. Men både hun og vi andre var tross alt veldig glade for at vi har en godt fungerende Aircondition på soverommet vårt...

Vi satte forøvrig pris på at det i dag var en offisiell fridag, slik at vi har kunnet ha en rolig dag uten noen jobbmessige henvendelser.

Vi får komme sterkere tilbake med nye rapporter i tiden framover.

Takk til deg deg som har bedt for oss under reisen.

Jostein

5 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen hjem igjen!! Kjekt å høre at dere er vel framme og at turen gikk greit. Vi hadde dere og turen som bønneemne på søndagsskolen i Bamako. Planlegger tur til Elfenbeinskysten i slutten av mars. Gleder oss til å se dere igjen da :)
Enn så lenge: Lev vel!

Irene og Jon Ivar

Gjermund sa...

Hei!

Så fint å se at dere er vel framme! Håper og ber om at det må gå fint for dere i disse første krevende ukene med omstilling og klimaskifte! Hils jentene!

Hilsen Kjersti og Gjermund

Gjermund sa...

Hei!

Så fint å se at dere er vel framme! Håper og ber om at det må gå fint for dere i disse første krevende ukene med omstilling og klimaskifte! Hils jentene!

Hilsen Kjersti og Gjermund

Anonym sa...

Å, så godt!! Har vore inne og sett eindel ja. Gler oss til å høyre meir om korleis det går. Håper det går i orden med både hushjelp og barnepass ganske fort. Klem tante Anne Birgitte

Bente sa...

Godt å høre at dere er vel fremme og at turen gikk fint:)