tirsdag, april 24, 2007

Afrika rykker nærmere


I dag kom Afrika oss enda litt nærmere. Vi fikk telefon fra Bamako, fra feltlederen. Han ville snakke litt om ønsker og tanker rundt tjenesten i Elfenbenskysten/Mali. Neste uke gjøres vedtak på plassering og arbeidsoppgaver på feltet.

Det meste av dette var allerede kjente tanker og i tråd med det vi selv ønsker. Samtidig kjenner vi en ekstra følelse av spenning, forventning og følelse av å være svært så små oppi det hele. Det er store utfordringer som ligger foran oss. Og det blir så tydelig for oss at dette er et arbeid vi ikke kan klare ved egen styrke. Den må vi hente hos Gud. Trøsten midt i slike tanker er at vi føler oss trygge og overbeviste om at det er Han som har kalt oss til en misjonærtjeneste, og at Han ”vil fullføre den gode gjerning som han begynte i oss.”

Derfor er vi fremdeles frimodige midt oppi det hele. Og derfor vil vi også oppfordre seg som leser dette til å være med i bønnetjenesten, og ikke minst takke deg for at du på den måten står med oss i arbeidet.

Måtte Guds rike få gode vekstvilkår i Vest-Afrika!

E&J

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil prøve å huske på dere i bønn. Per

Gjermund sa...

Hei Jostein og Elisabeth!

Ja, det er spennende tider! Både snart utreise og snart foreldre - i omvendt rekkefølge. Det blir to nye livssituasjoner å forholde seg til på veldig kort tid det. Men vi vil være med å be om at dere må få styrke til å takle de utfordringene dere skal møte, og at dere kan få beholde takknemligheten og frimodigheten og ikke minst gleden gjennom alt som måtte komme - av godt og ondt. Gud velsigne dere!

Gjermund