mandag, april 30, 2007

Normandie

Sist helg ble tilbrakt i vakre Normandie, sammen med ”de gamle Sæth” som har vært på besøk hos oss den siste uken.

Nydelige strandlinjer, ”strandkafé”, folkeliv, flott og annerledes natur sammenliknet med Paris-området, og en sjarmerende by ved navn Honfleur. Lørdagen ble innholdsrik. Og termometeret viste nærmere 30 grader slik det har gjort i flere uker allerede.

På hjemtur på søndag jaktet vi på såkalte ”grønne veier” ved Seinens bredder. Omsider fant vi det vi lette etter, og ble definitivt ikke skuffet. Piknik ved elvebredden fikk vi også med oss.

Da vi nesten var hjemme, i Versailles, åpnet himmelens sluser seg fullstendig. Regnværet var på høyde med det verste Afrika-regn. Godt for en farlig tørr natur. Men i dag skinte solen igjen.

Noen glimt fra helgesafarien:Mor Åse nyter stranda


By og strand i Trouville

Kaffe og is på strandkafé

Fransk is anbefales


Villerville

Honfleur er absolutt verdt et besøk

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ojj! Det så virkelig flott ut!! Gleder oss til å se litt mer av Frankrike!

Gjermund sa...

Hei venner!
Ser ut til at dere nyter tiden ja! Det er bra. Jeg har det veldig bra i Kina for tiden, selv om jeg savner Kjersti og barna noe helt forskrekkelig. Skal bli fint å reise hjem til Norge snart.
Deltar for tiden på et CHE-kurs, hvor alt foregår på engelsk. Godt å bruke et språk man er mer komfortabel med enn mongolsk for en tid! Men kjenner at det er et savn å studere "mitt" språk også.
Kom til å tenke på deg her i går Jostein, da jeg fant "Gudene må være gale 1 og 2" - helt sikkert piratkopiert slik alt her nede er, men dog.
Håper alt står bra til med dere alle tre, så på et bilde her at Elisabeth smilte, håper det er vanlig for tiden...

Hilsen Gjermund

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Inge:
Dere har absolutt mye å glede dere til, ja. Og vi vil absolutt anbefale dere å ha med bil hvis mulig. Da får en sett så mye mer.

Gjermund:
Elisabeth smiler som alltid :-)

Men det merkes at magen vokser og det nå bare er tre måneder igjen til vi blir tre. Så formen er nok ikke helt på topp, men det er vel heller ikke å vente.

Ellers kan jeg tenke meg at du savner dine ja. Ser jo at dere skriver kjærlighetshilsener til hverandre på bloggen ;-) Det er bra! Er forøvrig godt å kunne kjenne på savn av og til. Blir jo ekstra kjekt å gjenforenes.

Ingenting slår vel ellers "Gudene må være gale" - i kinesisk versjon. Kos deg fortsatt i det store land i øst, og hils dine når du kommer hjem

Jostein

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk