mandag, august 21, 2006

TUSEN TAKK!!!


Nå skriver vi vårt første blogginnlegg med tittelen misjonærer, etter at vi går ble innvidd i Misjonshuset i Kristiansand. Det ble en fantastisk dag, der vi med all tydelighet fikk merke at vi slett ikke står alene i den tjenesten vi nå skal inn i. Fullt hus, med familie, venner og støttespillere. En rørende og utrolig sterk opplevelse. Vi fylles med takknemlighet.

Et lite glimt: Da vi under selve innvielseshandlingen stod med ryggen til forsamlingen og skulle knele, ble forsamlingen bedt om å reise seg. I det øyeblikket kunne vi ikke se noen av dem som satt i salen, men da vi hørte lyden av flere hundre som reiste seg fra stolene sine samtidig fikk vi frysninger begge to. Det ble en helt bokstavelig opplevelse av at vi har mange i ryggen når vi tar fatt på misjonærgjerningen.

Det er med stor takknemlighet vi kommer til å tenke tilbake på denne opplevelsen. Alle gode ord og sang-hilsener vi fikk. Vi føler oss utrolig privilegerte som får være en del av så stor sammenheng og at vi får være noens utsendinger.

Vår bønn er at Gud vil bruke våre liv og vår tjeneste til å bringe budskapet om frelse til mennesker som enda ikke vet at Jesu gjennom sin død har åpnet himmelveien for dem. De trenger ikke lenger å frykte dersom de setter sin lit til han som var helt uskyldig, men som likevel valgte å ta all skyld på sine skuldre. Måtte Gud gi oss nåde til å være hans vitner.

Innvielsen ble sendt på radio her i Kristiansand, og det ble også gjort opptak. Dersom du ønsker kan du klikke på linkene under og høre vitnesbyrdene våre i forbndelse med innvielsen:

Elisabeths vitnesbyrd

Josteins vitnesbyrd

Tusen takk for at du vil være med oss!

NB! Skulle du ønske å få tilsendt bønnekortet vårt må du gjerne sende oss en e-post på ejsaeth@nlm.no, så skal vi sørge for at du får det.

5 kommentarer:

Gjermund sa...

Ja takk!
Vi ønsker bønnekort vet de! Send det til 7393 Rennebu, så får vi det før vi reiser - skal betale porto jeg vet de! Og jeg har allerede bestilt kopi av opptaket som ble gjort av møtet - heia Gimra!

Gjermund Kvam

Anonym sa...

Gratulerer så vanvittig mye!! Må være en stor opplevelse (og trygghet). Jeg sneik til meg bønnekortet deres for flere uker siden:)så det skal snart henges opp på nye og etterlengtede vegger på Ganddal..

Sofia sa...

Jag vill garna ha ett bonnekort! Eller tar vi det nar vi ses?!

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Hei venner! Bønnekort kommer i posten - hadde allerede tenkt det, ja. Vet da Inger Line at du ikke trenger ett til :-)

Anonym sa...

Hei!

Eg ønsker også bønnekort tilsendt meg i Bergen by. Bekkeveien 7, 5096 Bergen.

Velsigna liv :)

Ruth