torsdag, mars 09, 2006

Ny tapet


Vi har fått ny ”tapet” på veggene her i Oslo – men bare for noen timer, det kan vi love.

For første gang i livet studerer vi faktisk sammen. Og for hanen i Sæth-kurven medfører dette blant annet at han får komme under fru Sæths ”studievinger”.

Ekteparskollokvie kan absolutt anbefales – vel og merke dersom en er gode venner (noe vi heldigvis er, og som kommer godt med når vi studerer i samme klasse og bor på et 20kvm stor hybelrom i ett år). For hanen (kanskje farlig begrep å bruke i disse fugleinfuensa-tider) har det også vært svært deilig å ha en egen sekretær i eksamenslesingen. Fru Sæth har nemlig skrevet tankekart (slik hun pleier)(dette ble visst mange parenteser,gitt), og disse er behørig tapetsert på skapdørene.

Så nå er det bare å stå opp x antall ganger i løpet av natten og teste missiologi-kunnskapene. De henger rett og slett på døren.

Hvis eksamen i morgen ikke går bra, så er det i alle fall ikke på grunn av dårlig studieteknikk…

Takk for hjelpen, fru Sæth (eller Elisabeth, som jeg vanligvis pleier å kalle henne, uten parentes)

(Jostein)

2 kommentarer:

Reier sa...

(Det var IKKE polygami jeg hadde regnet med å få om på eksamen.)(Hadde ikke lest et ord om det.)(Gikk etter en time, som dere kanskje så.)

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Så at du gikk tidlig ja, men ikke så tidlig...
Pole sana...
Hadde vel ikke regnet med det vi heller, og det var svært lite om polygami på "tapetet" vårt. Var likevel heldige og hadde noenlunde oversikt over dette temaet. Hadde faktisk jobbet med dette emnet til presentasjonstimen.
Så det ble nok seks lange timer på oss - er helt kake nå, kan du si...

Og nå går tapeten også - den ble visst ikke til så stor nytte likevel

Jostein