mandag, mars 27, 2006

Nedtelling


Nå er vi for alvor begynt å telle ned.

Ikke til datoen vi er på plass i Frankrike, heller ikke til datoen vi er på plass i Afrika.

Det dreier seg derimot om datoen 5. april. Om 9 dager. Da blir nemlig det første radioprogrammet på mahouspråket kringkastet på den kristne radiostasjonen Frequence Vie i Abidjan i Elfenbenskysten.

For første gangen skal dette muslimske folket få høre radioprogrammer på sitt eget språk. Og det aller mest fantastiske er at de gjennom disse programmene skal få høre det gode budskap om Jesu livgivende kjærlighet. Tenk for noe fantastisk vi er med på!

Selv om vi ikke har vært direkte med i forberedelsene, så føler vi allerede at vi tar del i dette underet. For dette er den virkelige starten på det arbeidet som vi om et par år skal få gå aktivt inn i.

Bergfrid Almelid er ansvarlig for radioarbeidet, og hun skriver i en e-post i dag om spenningen rundt det som skjer denne datoen: ”5. april er ein stor dag som vi har venta på lenge. Gjett om vi er kjempespent på om dei muslimske mahouane kjem til å lytte, og om dei vil like programma!!! Vil dei verte sinte? Snakkar vi for ope om Jesus? Eller vil dei uansett synes det er interessant å høyre, ikkje minst fordi programmet er på deira eige språk....?”

Selv om vi fremdeles sitter her i Norge tar vi del i spenningen og gleden over at mahouene via radio kan få høre om Jesus.

Vår bønn er at Gud gjennom programmene skal nå mahou-hjerter, og vi håper du vil være med oss i denne bønnen.

Bergfrid Almelid sendte en av sine lokale medarbeidere (Soumeila) til mahouenes Touba-område nord i Elfenbenskysten nylig. Da hadde han med seg kassettkopier av noen av programmene, og fikk også de første lytterreaksjonene. Disse kan du høre ved å klikke på denne linken

Ingen kommentarer: