torsdag, mars 27, 2008

Deilige påskedager

Vi har hatt noen gode og avkoblende påskedager. Intet i nærheten av norsk påskefjell. Ikke et snøfnugg. Men rolige omgivelser. Godt og varmt, dog litt mindre varmt enn Bamakos 40 +. God mat. Nydelig beliggenhet rett ved en vakker innsjø der vi kunne bade. Tid til stillhet og refleksjon.

Vi har vært på Le Woloni som ligger nær en by som heter Selingué, ca. 150 kilometer fra Bamako i retning sør-vest.


Le Woloni

Nydelig sjøutsikt

Avslapping i idylliske omgivelserFornøyde feriegjesterRestaurantkos med god mat

Sol og varme

Feriekos for stor og liten
Offentlig transport

Noen velger "business class"


Tilbake i Bamako og den kjente rundkjøringen Tour d'Afrique

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det virka deilig å komme seg vekk litt og nyte varmen som var litt mindre og få komme til ferdigdekka bord.Vi begynner å komme oss etter en påske med sykdom. Snøen begynner å minke veldig nå.Det er godt å merke at vi går mot vår og lysere tider!! Nå har vi lagt bak oss en helg med bursdagsfeiring. Tonje feira endelig 7 årsdagen sin med 9 klassevenninner på fredag.Da var det full rulle og forventningsfulle jenter som koste seg sammen. Tonje har venta og planlagt til den minste detalj i flere uker på forhånd. I ettermiddag hadde vi mormor og morfar til kaffe her. Ho har kost seg og er så fornøyd med gaver og feiring, ser det ut til, så da kan mor lene seg godt og fornøyd tilbake og slappe av.Prøver å lade opp til en ny uke.Ha en fin uke dere også i varmen. Tenker mye på dere og savner dere!! Klem fra tante, svigerinne og søster Elisabeth.

Anonym sa...

Stilig buss. Kjørte av og til noe som ligner veldig den tida vi bodde på Kvam. Ihjelkjørt gammel Mercedes, der du kan dreie minst en halv omdreining på rattet før det skjer noe særlig. Hovedforskjellen er at jeg hadde litt mindre med folk og bagasje på taket, men ellers har nok seterveiene i Rondane og veiene denne bussen farter rundt på mye til felles...