tirsdag, juni 19, 2007

På norsk jord

Etter nesten 1600 kilometer gjennom Europa er vi trygt tilbake på norsk jord, og nyter deilig sørlandssommer.

Mandags ettermiddag svingte vi inn på Drangsholt og ble tatt imot med norske flagg av nevø Vidar og niese Tonje. Deretter var det koselig familiefellesskap utover ettermiddagen og kvelden. Utrolig godt å være hjemme igjen. Og nå har vi fått installert oss i den ”fløyen” som blir vårt hjem de neste tre månedene.

Selve bilturen gikk helt smertefritt på alle måter. Mye uvær og voldsomme regnskyll i Tyskland og Danmark gjorde det til dels slitsomt å kjøre, men vi slapp unna alle former for uhell. Heller ingen tekniske problemer med bilen. Takk for forbønn. Godt å merke at Gud holder sin hånd over oss.

Ellers ble det allerede litt tid til mimring fra Frankrike-tiden i går da jeg fikk en mail med dette ”klassebildet” fra Les Cèdres:


Dette var de åtte i klassen i andre semester (januar-april), samt læreren Nathalie bak til høyre. Nasjonsspredningen er stor: f.v Amy (USA), Inger (Danmark), Penny (Storbritannia), Jostein (Norge), Megan (USA), Gabriela (Sveits), Daniel (Storbritannia), Nathalie (Frankrike) og Anastasia (Storbritannia). De tre britene og jeg har holdt ut et helt år, de andre ett eller to semestre.

Merci à tous!

Jostein

4 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen til Tveit!

Vi gleder oss til å se dere igjen! Hilsen Annette i Solsletta

AMO sa...

Skulle jo ha stått på kaia med flagg og blomster da dere kom. For dette er stort - å ha fått dreisen på et nytt språk og funnet ut at det går an å trives og bo i et annet land.
Jeg er stolt av dere. Hongera.

Gjermund sa...

Så moro at dere er tilbake, og så godt at det gikk greit på turen. må innrømme at jeg var litt bekymret for hvordan det skulle bli for dere (spesielt Elisabeth) når dere skulle kjøre så langt! Uansett - velkommen hjem! Det hadde vært veldig moro å treffe dere igjen, men det lar seg neppe gjøre den her gangen, vi får nøye oss med å tenke på dere.

Gjermund

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Ja, det er stor grunn til å takke :-)Jeg er fortsatt i god form og har mange ting jeg vil få gjort før babyen kommer....
Gjermund, vi må snakkes på telefonen snart!!!