torsdag, juni 14, 2007

Forbønn for lang hjemreise

Da er siste dagen i Frankrike unnagjort. Mesteparten er allerede pakket i bilen. Våre to rom er ryddet, og kun golvvasken gjenstår. Vi har offisielt fått gitt vår hilsen og takk til skolen, lærere og medelever. Og til gjengjeld blitt bedt for alle tre. Det gjør godt å merke at den lille i magen allerede blir regnet med, og sågar fikk sin egen forbeder under andaktsstunden i dag.

Så nå gjenstår bare en lang og spennende biltur gjennom Frankrike, Belgia, Nederland, Tyskland og Danmark med en avsluttende båttur over Skagerrak. Vi har bestemt oss for å nøye oss med rundt 5 timers kjøretur hver dag, og bruker derfor fire dager. Mange pauser er også lagt inn i programmet. Og tre hotellovernattinger. Mandag ettermiddag er vi etter planen på kaia i Kristiansand.

Vanligvis pleier jeg å være rolig for lange bilturer. Men denne gangen kjenner jeg på en liten uro. Er nok fordi vi har en ekstra dyrebar last denne gangen, med den lille i magen. Vil alt det tekniske med bilen gå bra? Unngår vi ulykker? Blir det for slitsomt for Elisabeth?

Vi har bedt mye om en god og trygg tur, og vet at andre både her og hjemme i Norge har gjort det samme. Derfor kjenner jeg meg egentlig ganske så trygg på at alt skal gå bra. Men det hadde vært flott om dere kunne bedt litt ekstra disse dagene.

Ellers vil vi si til alle dere hjemme i Norge at vi gleder oss til å treffe dere igjen. Og til våre kommende kolleger: Vi gleder oss til å treffe dere i Vest-Afrika om drøye fire måneder.


Jostein


Her er noen bilder fra "klasselunsjen" vi hadde sammen i dag:

Tre av de litt yngre "klassekameratene" våre

1 kommentar:

Anonym sa...

Hærligt å sjå at magen begynne å bli store:) Elisabeth sin altså..hehe. Dåkke e nok på vei heim nå. Håbe d går bra på reiså!