tirsdag, juni 12, 2007

Siste helg i Frankrike

Vi har nettopp hatt vår aller siste helg i Frankrike. Litt rart at det nå er slutt. Dette landet, denne byen og denne skolen har vært hverdagen vår de siste 10 månedene, men nå blir det ny forandring. Blir mange ”dette gjør vi for siste gang” om dagen. Det er vel ofte slik at det er først når en forlater en ting at en virkelig kjenner på alt det en har satt pris på ved det stedet en har vært. I hverdagen blir det ofte så selvfølgelig.

Vi har trivdes veldig godt her i Frankrike. Det har vært et spennende og innholdsrikt år. Og ikke minst utfordrende. Vi er takknemlige for at vi har fått denne muligheten til å lære fransk språk og kultur å kjenne, og vi reiser herfra langt rikere enn vi kom.

Siste lørdagen ble tilbrakt i den flotte parken her i Massy, der vi hadde piknik sammen med våre britiske venner Anastasia og Daniel, og barna Charies og Isaac.


Søndagen ble en av våre mest ”franske dager”. Etter gudstjenesten i den lutherske kirken var vi bedt med hjem på lunsj (men på typisk fransk vis med aperitif, forrett, hovedrett, fransk ost og til slutt dessert) til ei herlig dame som heter Nicole. Sammen med tre andre fra menigheten. Og Gunhild og Torstein. Deretter fikk vi den obligatoriske kaffen hos det andre ekteparet som var med, Suzanne og Jean-Pierre. Utrolig koselige mennesker.

Med andre ord en verdig avlsutning på skoleåret.Dette bildet er tatt i parken her i Massy

2 kommentarer:

Gjermund sa...

Hei venner
Jeg synes dere har vært flinke til å gi uttrykk for at dere har hatt det bra hele året jeg! Men jeg kjenner til følelsen av "for siste gang". Vemodig er vel ofte det beste ordet? Uansett - velkommen hjem!

Gjermund

Stavtjørn Alpin sa...

Ja, det blir godt å få dere hjem til Norge igjen. Velkommen skal dere være - både til Norge og Ørsdalen:)