lørdag, januar 06, 2007

Retur Paris

Først og fremst vil vi ønske alle våre blogglesere et riktig godt nytt år – 2007!

Og takk for det gamle til dere vi har hatt kontakt med, enten ”live”, på telefon, mail, brev eller her på bloggen. Vi satser på at kontakten opprettholdes også i det nye året. Det gamle året har gitt oss mange nye bekjentskaper og vennskap, og det blir spennende å se hva det nye året bringer i så måte.

For vår del har vi hatt to herlige og avslappende uker hjemme i Norge. Vi har kost oss med små og store familiemedlemmer, og vi har fått anledning til å treffe mange venner. Dessverre er det også mange vi ikke har rukket å treffe, men to uker er kort tid og går som kjent svært så fort. 1 uke på Sunnmøre, 1 uke på Sørlandet og nyttårshelgen i Oslo har vært programmet vårt.

Nå er vi klare for retur til vårt ”hjem” i Frankrike, og det er denne bilen som skal bringe oss tilbake til Massy og Les Cèdres:


Vi har nemlig bestemt oss for å ta med bilen denne gangen. Da får vi anledning til å se litt mer av Paris & omegn.

I morgen tidlig starter den vel 1300 kilometer lange ferden nedover i Europa. Vi tar ferje fra Kristiansand til Hirtshals søndag kl 08.45 og kommer til Danmark 4 timer senere. Deretter går ferden så langt vi klarer, før vi overnatter et sted i Tyskland. Sikter oss inn på området rundt Osnabrück.

Mandagen bruker vi til å ta oss helt fram til Massy, og installerer oss der igjen før skolen starter opp tirsdag morgen. Denne turen kommer til å ta oss gjennom Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia og Frankrike. Og kjøretiden skal totalt være ca 13 timer.

Her er ruten vi vil kjøre:


E&J

7 kommentarer:

Reier sa...

Vel overstått jul! Og god tur!

Anonym sa...

Takk for jula :)D va kjekt!
Ej he bynt i ny jobb. kjekt der!
God tur og lykke til;)
KLEM

-Astrid

Anonym sa...

Hei folkens! Så kjekt å se at bloggen har våknet til liv igjen! Vi har ventet på dere. Kjekt å lese at dere har kosa dere - det har dere fortjent - og når jeg skriver dette, håper jeg turen er VEL overstått!

Gjermund

Anonym sa...

Sent i går kveld kom vi tilbake til Massy - 13 timer på veien i går, og 6 timer på søndagen. Michelinguiden er god og ha - men ikke stol på den når det gjelder tid og avstand :-)

Nå er det rett på skole med lekser og plikter...

Elisabeth

Stavtjørn Alpin sa...

Takk for noen fine dager sammen på Drangsholt på nyåret! Virkelig gøy å treffe dere igjen. Ikke så lenge til vi sees igjen - denne gangen i Paris.:)

Anonym sa...

Er inne på bloggen dokkar, koseleg å lese. -
Her er vi igong med førebuiingar i høve Oscar si reise til Elfenbenskysten. Vi er spennte alle saman.
Ynskjer dokke lukke til med nytt semester i Massy!
nyttårshelsing frå Ann-Helen

oddi sa...

Hei og riktig Godt nytt år!

Håper alt er vel....