tirsdag, juni 06, 2006

Nye misjonærer


Dette er NLMs ferskeste misjonærfamilie.

Tone Marie og Rune Galteland er gode venner av oss fra Kristiansand. De siste par årene har vi gått tilnærmet lik de samme skrittene fram til å bli antatt som misjonærer og plassert på respektive felt. På søndag ble de sammen med sine fire barn (Thomas, Silje, Lise og Hanne) innvidd som misjonærer på kretsmøtet til Agder NLM. Vi var i samme cellegruppe i Misjonshuset, og har hatt mange gode samtaler i en spennende misjonærforberedelsesfase. I slutten av denne måneden skal vi delta på samme islam-kurs her i Oslo.

Det var en sterk opplevelse å være med på innvielsen og festen etterpå. For oss ble dette en slags ”generalprøve” før vår egen innvielse 20. august. Det ble både nært, rørende og stort for oss.

Familien Galteland skal arbeide med et vannprosjekt i Etiopia.

Vi ønsker å oppfordre deg som vår bloggleser til å være med og be for en virkelig flott familie som nå skal inn i en viktig jobb i Afrika.

Her kan du lese og høre mer om misjonærinnvielsen, og her kan du besøke Tone Marie og Rune sin hjemmeside.

4 kommentarer:

Gjermund sa...

Fantastisk! Vi skulle vært der!

Gjermund

Anonym sa...

Det VAR fantastisk!!! Utrolig sterkt å se, og nå ha på netthina, så mange som var der sammen med oss, og på den måten viser at de er med oss på dette viktige oppdraget. Det er makt i de foldede hender!

Tone og Rune

Anonym sa...

Den f'en kan dere bare lure litt på...

Dte bel neo glat dre...

Vi innser at klokka nærmer seg 24, hvilket er sent for mor og far til 4, og lite skal til for å ha det moro...

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Godt at dere tar vare på ungdommen i dere... ;-)

Det kan nok trenges i Filtu, tenker jeg...

Jostein