onsdag, juni 07, 2006

The End


For ett år siden gledet vi oss veldig til den sommeren som nå varmer kroppene våre. Vi gledet oss til kurset her på Fjellhaug var over, og vi kunne rette blikket ut mot verden – først mot Frankrike, deretter mot Afrika.

Nå er vi her allerede. Dette året har rett og slett gått i ekspressfart – intet mindre. Mange spennende erfaringer er gjort, masse ny kunnskap tilegnet – og mange flotte nye bekjentskaper og vennskap er etablert. Vi er utrolig takknemlige for alle velsignelsene Gud har gitt oss også dette året – men gleder oss nå til å komme videre.

Nå gjenstår det kun en fire timers eksamen i fagene homiletikk (prekenlære) og sjelesorg i morgen – og så er vi i mål med vårt misjonærforberedende kurs her i Oslo. Dette betyr også at veggene på rommet vårt her på Studentheimen nok en gang er tapetsert med haugevis av tankekart…

Fra i morgen av starter på mange måter en ny epoke for oss – i første omgang med mange ulike gjøremål på ulike kanter – fram til misjonærinnvielse i august og språkskolestart i Paris 4. september.

Sommeren vår er i grunnen fullpakket med spennende gjøremål:

 • Uke 24 Jostein jobber som programleder i Gimlekollen Radio (Gimra) i Kristiansand. Elisabeth er i Oslo. I hvert vårt bryllup 17. juni

 • Uke 25 og 26 Islamk-kurs (NIKI) for begge her i Oslo

 • Uke 27 Begge i Kristiansand (J i Gimra og E i Norea)

 • Uke 28 Begge på generalforsamling i Trondheim (J programleder for Noreas direktesendinger, E på stand for Norea)

 • Uke 29 Sørlandet (J i Gimra og E på Sørlandssommer i Grimstad for Norea). Dåp for vår nybakte nevø Filip Natanael på Varhaug 23. juli.

 • Uke 30 Jostein i Gimra – Elisabeth reiser til Sunnmøre på velfortjent ferie.

 • Uke 31 og 32 Vi koser oss begge hos Bjørg og Jon Arne på Sunnmøre – samt stressende pakking.

 • Uke 33 og 34 I Kristiansand – misjonærinnvielse 20. august. Bryllup for Josteins lillesøster Bente 26. august. Avreise til Paris trolig onsdag 30. august.

  MISJONÆRTILVÆRELSEN BEGYNNER!!
 • 3 kommentarer:

  Reier sa...

  Gratulerer med fullførte studier og eksamen. Nå er det sommer! HERLIG!

  Anonym sa...

  På besøk hos Bjarne les eg bloggen - og takkar for god informasjon om agendaen for sommaren 2006! Nesten verre enn for oss pensjonistane...

  Anonym sa...

  Pensjonistane ferierar vel berre?kosar dåkke i østlandsværet mens ej går her og vatnar blomstrar og hentar post......

  Hehe