onsdag, august 13, 2008

Jenta vår har vorte eitt år!!


Kjempegodt med klubbe som eg fikk i gåve frå butikkmannen. Dette må eg smake igjenForrige onsdag vart jenta vår eitt år!


Ikkje så stor dag for Simone i og med at ho ikkje forstod så mykje av det som skjer, men ganske spesielt for oss store. Vårt første barns første bursdag! Dette året har gått utrulig fort, og Simone har gjennom det heile vore vår store solstråle, som vi takkar Gud for gong etter gong. Det at vi har Simone i våre liv er også eit tydelig vitnesbyrd om Jesu store kjærleik til oss!

Vi hadde ikkje noko feiring på dagen anna enn at vi hadde besøk av Levi, Gunhild og Torstein og at ho fikk litt gåver. Kjekt å få mange nye leiker. På laurdag hadde vi selskap med kake med lys og brus som seg hør og bør. Veldig kjekt.

Her kjem litt bilder.Gåver frå Norge FØR frukost!


Bursdagshatt i selskapet i lag med helten Hanne (Friborg)


Kjempegøy med leike som lagar masse lyd!

Simone blir fort midtpunktet når ho er ute i gata. Her er ho ute sammen med hushjelpa (i gult i utkanten av biletet) på bursdagen sin, og naboborna vil gjerne leike...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så flotte bilder av ei herlig jente som virkelig har blitt stor!!Ho er jo bare så skjønn!! Kan ikke se hvem ho ligner mest på. Gleder oss veldig til å treffe dere alle sammen igjen!! Gratulerer så mye med ettårsdagen, Simone, og Guds velsignelse over det neste året! Mange klemer fra tante Elisabeth med familie.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Simone!!!:) Tror jammen den elgen ble kjøpt på Bok og Media du.... Bursdagsklemmer i fleng til deg!
Hils mamma og pappa

Anne Birgitte sa...

Å, så skjønn! Fytti kor vi gler oss til å sjå dåkke igjen. Det siste bildet likna veldig på eit vi har av BEnjamin som er midtpunktet i omo rate. ikkje så rart, så lyse dei er...:) Kos dåkke!

Anonym sa...

Hei! Så koselige bilder. Det er fint å følge dere gjennom bloggen. Håper å treffe dere når dere er hjemmom "for å bli flere" :). Veldig koselig!! Må Gud velsigne dere! Ingunn og Shannon

Anonym sa...

gratulerer med overstått søta =)

-Tante Astrid som nettopp har komt tilbake fra Afrika and miss it too much!