mandag, desember 17, 2007

Julerapport fra Mali

Julebrevene er begynt å ramle inn i e-postkassen vår, og det er virkelig koselig å høre nytt fra hele kloden. Det setter vi pris på.

Foreløpig er vi ikke kommet så veldig langt med vårt eget julebrev, men forhåpentligvis klarer vi å snekre sammen noen ord før høgtiden er over oss. Men det er jo ganske så lite som minner om norsk julestemning her i Mali. Kalenderen forteller oss like fullt at julen er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss til å feire en litt annerledes jul som egen familie.


Temperaturen her minner svært lite om jul

Jeg har laget en liten julerapport til Norea Mediemisjon, som kanskje kan være av interesse for andre også. Så klikker du på følgende link, får du høre litt av våre tanker rundt julefeiring i Mali. Reportasjen varer i rundt fire og et halvt minutt.

Julerapport fra Mali

Jostein

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var en trivelig rapport! Vi er veldig spente på hvordan det blir å feire jul i Mali. I år gleder vi oss over å feire jul sammen med familien, men det blir nok siste gang. I fortsettelsen kommer vi nok til å feire alene, tenker jeg.

Håper dere får en fin julehøgtid i Bamako! Og så håper vi å høre flere radioreportasjer fra Mali!

Anonym sa...

Det der var eit skikkeleg kjekt "julekort" kanskje får vi det igjen på radio også? Mamma og eg har iallfall lytta med andakt!

Anonym sa...

Det har vi også, kjekt å høyre frå dykk. :-)