tirsdag, oktober 30, 2007

TAKK

Et bevis på at vi ikke står alene


Sist søndag hadde vi en veldig flott opplevelse. Da ble det nemlig arrangert utreisefest for oss på Sylte bygdehus her i Vanylven.

Det ble en flott ettermiddag med fokus på misjon, og med forbønn for oss og hilsener til oss. Vi var imponert over hvor mange som hadde tatt turen denne ettermiddagen.

Det er utrolig godt å merke at vi ikke står alene når vi nå står på terskelen til å reise ut som misjonærer for aller første gang. Det merker vi også gjennom både telefoner og kort som er kommet den tiden vi har vært her på Sylte og i Kristiansand. Faktisk også fra folk vi ikke kjenner personlig. Det varmer oss så utrolig og vi føler oss veldig privilegerte.

Vi vil også benytte anledningen her og nå til å takke hver enkelt av dere som har kommet med gode og varme ord til oss de siste ukene. Enten gjennom e-post, brev, kort, telefon eller ”face-to-face”. Og tusen takk til dere som har løftet oss fram for Herren på bønnevinger gjennom noen utfordrende uker. Dere skal vite at dette er opplevelser vi tar med oss på ferden. Vi har merket og merker at folk ber for oss, og dette gir både ekstra trygghet og visshet i utfordrende dager og måneder som ligger foran. Vi trenger kraft og styrke og vi trenger forbønn.

Nå er for øvrig storbagasjen nesten ferdigpakket. Mandag blir den hentet her på Sylte. Og inni oss merker vi nå både gode og vonde følelser. Følelser av glede og spenning, men også følelser av vemod og sorg. For nå er det bare to små uker igjen til vi setter oss på flyet sørover.

Jostein

Ingen kommentarer: