mandag, mars 12, 2007

Sommer og sol

Disse to gamle pariserfruene er de beste representanter for de siste dagene her i Paris: Strålende sol fra knallblå himmel og mer enn 20 varmegrader. Da vi besøkte Luxembourghagen på lørdag var det reneste folkevandringen.

Det samme var det i den gedigne parken bak slottet i Versailles, der vi tilbrakte søndag ettermiddag. Her var det populært å ro, men med noe varierende hell for de som prøvde seg.


Og etter lunsj i dag startet vaktmesteren her på bruket opp gressklipperen for første gang. Det medførte at vi måtte heve stemmen for å kommunisere med hverandre i klasserommet. Men ingen sure miner, for ”støyen” betyr bare en ting:

SOMMEREN ER HER!

Jostein

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sukk....

Reier sa...

Varmt her i Afrika også...

Anonym sa...

Det begynner faktisk å bli vårlig her på Sørlandet også, og det er deilig! Snøen smelter dag for dag, sola varmer litt (det var opp mot 9 grader i dag,men litt vind)og snøklokkene har begynt å komme fram. Et synlig tegn på at vi går mot varmere tider. En ulempe med all snøen som skal smeltes, er at det blir så mye blaute klær som kommer hjem fra skole og barnehage. Vaskemaskinen går ganske jevnt og trutt. Godt å ha den. Håper dere har det bra i sommerlige Paris, og nyt varmen. Ønsker dere en forsatt god vår og påske, som kommer om ikke så lenge!! Klem fra storesøster/ svigerinne med familie.

Sofia sa...

Hm, jotack, visst är det varmt i Afrika. Sitter just nu ute i den Kenyanska natten, riktigt skönt, men det var rätt svettigt o dammigt påväg in till Nairobi idag.
Hoppas ni har det riktigt bra. Sköt om er! Kram

Anonym sa...

Her på sunnmøre bles og regnar det, og ikkje lite heller. Eg og Monica gikk oss en aldri så liten romantisk tur i det idylliske nærmiljøet vårt, og det resulterta at vi vart så inn til skinnet våte at det einaste som nytta etterpå var klærne i tørketrommelen og en varm dusj med påfølgande kaffi og pledd i sofaen i stugga, med varmepumpa på 30 grader. sukk..... Heia Norge....