lørdag, oktober 28, 2006

Piknik i Paris

Mens dere hjemme i Norge nyter (?) den første snøen, glatte veier og kalde morgener, kan vi her i Paris fremdeles promenere gatelangs og nyte grønne trær og ikke minst de mange grønne parkene.

Sammen med søster Elisabeth og venninne Ruth som besøker oss denne helgen, hadde vi på vår byvandring i går piknik i Tuileries-hagen midt i Paris sentrum. Til tross for en masse mennesker er det alltid en benk ledig, og aldri stress. Her var det bare å dra fram Elisabeths hjemmesnekrede salat.

Sommerlig piknik i slutten av oktober er enda en av de mange koselige opplevelsene i Paris denne høsten.

Så får dere bare kose dere en masse med snøen der hjemme :-)

Her er noen glimt fra turen i går:Utsikt fra triumfbuen mot Eiffeltårnet

Utsikt fra trimfbuen mot Champs Élysses. Tuileries-hagen er helt i enden av denne gaten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tusen tusen tusen takk for kortet Elisabeth, d va kjempe koselig :) Veeeldig gla i deeejj!! =) Klem fra Astrid

Anonym sa...

Dette så koselig ut.Vi har hatt en helt annen type "picnic" idag. Sammen med Bente, Rolf og B's svigers var vi oppe i vinterland der snøen lå på og rundt hus og hage.hadde en bedre middag og dessert på Ogge gjesteheim. Elisabeth og Ruth, "nyd" siste dag i "syden". Og dere to studenter må ha en "nydelig" ferie.

Anonym sa...

Spent på hvordan det går med Ruth og Elisabeth når de skal hjem. Hørt rykter om at de har trålet kjøpesentrene i Paris. Blir ikke mye plass til varer fra Tax-free'n nå tenke jeg. Håper ellers at de har oppført seg pent, og ikke tatt helt knekken på dere to studenter. Ha det bra!