fredag, juli 07, 2006

Norea Radio Trondheim

Bildet er hentet fra radiosendingene på generalforsamlingene i Kristiansand i 2003

På mandag flyr vi til Trondheim der vi skal på Norsk Luthersk Misjonssambands Generalforsamling. Hele uken jobber vi begge to for Norea, Elisabeth står på stand mens Jostein er programleder for radiosendingene på Norea Radio Trondheim.

Vi kommer til å sende både møter, bibeltimer og aktualitetsprogrammer direkte fra Trondheim. På denne måten kan alle som ikke har anledning til å være i Trondheim likevel få delta på det som skjer. Spesielt interessant vil vel dette være for de av dere som fremdeles er på misjonsfeltene og gjerne skulle vært på generalforsamlingen. Klikk deg inn på www.norea.no/webradio og lytt til det hele på webradioen. Ellers vil programmene også overføres via NLMs lokalradioer i Trondheim, Nord-Trøndelag, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og i Østfold.

Jeg gleder meg veldig til disse intense dagene der vi sender direkte fra et åpent studio i Trondheim Spektrum og der vi tar pulsen både på selve stevnet og på brennbare misjonsrelaterte temaer. Fra klokka 18 til 19 hver dag vil vi sende et aktualitetsmagasin som blant annet inneholder debatter. Det er både utfordrende og spennende å være journalist i en slik sammenheng. Med direktesendinger er pulsen alltid høy og konsentrasjonen på topp. Onsdag braker det løs klokka 18.

Det var morsomme dager i Kristiansand for tre år siden, og jeg er sikker på at det blir morsomme dager også i Trondheim. Er takknemlig for at jeg får være med på dette før vi nå reiser ut i verden. Om tre år er det lite trolig at jeg kommer til å være med i radioteamet.

Så er det ekstra spennende at NLMs arbeid i Vest-Afrika kommer til å komme mye i fokus denne gangen. Vil generalforsamlingen legge noen føringer som vil få betydning for vårt daglige arbeid som misjonærer i regionen?

Siste uken har for øvrig også vært ganske så krevende for en som har fått bekreftet at han nok er langt mer et B-menneske enn et A-menneske. Opp i fem-tiden hver morgen for å være på plass på jobb rundt 6. Deretter en to timer lang direkte morgensending fra 7 til 9 på Gimlekollen Radio i Kristiansand. Slitsomme, men også morsomme dager.

Gøy å jobbe igjen!

Jostein

4 kommentarer:

Gjermund sa...

Hei - det var så trivelig å se dere igjen på GF! Griner litt når jeg tenker på at det kan gå MANGE år før vi ser hverandre igjen - men vi holder kontakten og skal huske dere i bønn. Dere gjorde forresten en flott jobb på GF!

Gjermund

Anonym sa...

Uff, jeg fikk jo ikke snakka noe med dere - bare såvidt et HEI til Elisabeth.. Travelt for både oss og dere. Men dere har da ikke reist enda..:) Lykke til med siste innspurt! Dere skal ikke mer innom Oslo, eller??

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Hei kjære venner!

Takk for hilsener, og takk for sist på GF- ja, det var slitsomme dager, og lite tid til snakk og treff...

Godt at vi bare er et tastetrykk unna hverandre :-)

Nei, det blir ingen oslo-tur på oss med det første (bortsett fra at Jostein skal hente tingene våre på Fjellhaug for å kjøre til Sunnmøre med dem..)

Nå er jeg i Grimstad på Sørlandssommer, bibelcamping. Solen skinner men jeg har tenkt å ligge inne og sove idag, for å bli frisk fra forkjølelsen. Jostein er på jobb i Kristiansand.

Alt godt

Anonym sa...

Hei fikk ikkje sett dere paa GF vi heller, men det har vel en viss sammenheng med at vi ikke var der, :-)

Vi koser oss i Spania med sol og bading.
Ha en flott sommer videre, vi treffes vel etterhvert....


Mvh Jens og Monica