onsdag, januar 18, 2006

Ny lærdom i de dype skoger


Denne uka befinner vi oss i de dype skoger. Stedet er Hurdal og arenaen er Gå Ut Senteret.

Fram til fredag er det bistandskurs som står på planen. Norsk Misjons Bistandsnemnd er arrangør, og vi blir forhåpentligvis litt mer opplyste enn vi var.

Idag, onsdag har vi undervisning om prosjektsøknad og rapportering og så videre. Veldig lærerikt og konkret. Når skal søknad inn til Bistandsnemnda? Når må rapportene være inne? Hva må søknaden inneholde? Veldig relevant for oss to prosjektspirer… Men det går også opp for oss at det ligger mang en utfordring foran oss

Dette er definitivt med å sette i gang utfordrende tankeprosesser som forhåpentligvis vil komme til nytte for oss.

Ingen skal i alle fall fortelle oss at ikke misjons- og bistandsarbeid er spennende!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stort nærmere bushen kommer du ikke enn det du gjør i Hurdal (mi hjembygd). Sikkert bra rammer for et kurs for kommende misjonærer og bistandsarbeidere. Ser nesten ut som om noen av deltakerne er på "repetisjonsøvelse" Hvis jeg ikke tar veldig feil er det Terje Holmedal med frue midt i bildet, og de var blant de første som gikk misjonærkurset på Gå Ut Senteret for over 20 år siden. Håper både gamle "rever" og kommende misjonærer hadde utbytte av kurset.

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Stemmer at det er Holmedahl, ja. Flotte mennesker, med mye spennende erfaring. Skal forresten intervjue dem om en ukes tid. De omskolerer seg fra Bangladesh til Aserbadsjan, og reiser til høsten.

Ellers var det et veldig utbytterikt kurs på alle måter