tirsdag, november 22, 2005

Om Z Insight
Vi er en familie på tre som kom til Bamako i Mali i november 2007, etter tre års forberedelser med misjonærforberedende kurs og språkkurs.


Vi er utsendinger for Norsk Luthersk Misjonssamband og Norea Mediemisjon.


I Bamako har vi bosatt oss i bydelen Sébénikoro, en av de fattigste bydelene. Her vil NLM på sikt starte opp med diakonalt arbeid og evangeliserende arbeid. Vi kommer trolig bare til å bo her fram til høsten 2008, mens vi studerer bambara.


For vårt egentlige mål er Abidjan i Elfenbenskysten, der vi skal lede et radiomisjonsprosjekt rettet mot et folk som kalles mahou. Foreløpig gjør en politisk ustabil situasjon det umulig å flytte til Elfenbenskysten permanent.


På denne bloggen ønsker vi å ta deg med inn i vår hverdag som misjonærer i Vest-Afrika. Vi vil deler gleder og sorger, og ikke minst bønneemner. Som misjonær er det helt uvurderlig å vite at vi ikke står alene. Derfor er vi veldig takknemlige for deg som vil stå med oss i arbeidet gjennom bønn.


Vi ønsker også at denne bloggen kan være med og gi informasjon om hva som skjer i denne delen av verden, som de siste årene har vært preget av uro og konflikt.


Om du kjenner oss - eller ikke - er du hjertelig velkommen til å stille spørsmål og gi kommentarer til det vi skriver på denne siden.


Simone Amalie, Elisabeth og Jostein

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til med bloggen og det dere har på programmet framover! Sjåast til jul.

Anonym sa...

En praktisk måte å få oppdatert misjonsnytt fra dere på. Skal nok følge med i Utsyn også, i tilfelle dere dukker opp der:)

Anonym sa...

Så bra! Dette vil vi følge med på ja!! Tusen takk for laget her heime-kjempekjekt. Dåkke e flotte folk, men det veit dåkke vel!!
Lykke til med eksamenar og ein god vår....

Anonym sa...

Dette blir ei spanade side å fylgje med på :-)
De er to beundringsverdige personar, altså!

Anonym sa...

Ei flott side dere har lager dere. Fint å lukkes inn i tankene, visjonene og drømmene deres! Vi ser fram til å få dere ut til Vest- Afrika. Så vil tiden vise om det blir Bamako eller Abidjan. Gud velsigne dere i forberedelsene fram mot utreise.

Tjen Herren med glede!

Beste hilsen Edgar, Bamako.