onsdag, juli 14, 2010

Norgesopphold

Bloggen vår har i vår dessverre hatt rolige tider. Men det er nok også et symptom på at dens forfattere har vært desto mer opptatt, og hatt liten tid og overskudd til å dele tanker og opplevelser med omverden. Det beklager vi.

Nå står vi derimot på trappene til avreise til Norge. Vi har hatt en god økt her i Vest-Afrika uten ferie i Norge, og gleder oss nå veldig til å treffe familie og venner igjen. Lydia er blitt 1 ½ år gammel, hun som bare var sju uker da vi kom hit til Abidjan sist gang. Simone nærmer seg 3 år, et jubileum hun skal få ferie sammen med mormor & morfar og farmor & farfar, hver sin gang. Det skal nok bli stas.

Vi voksne ser fram til å få et avbrekk med avslapping og det å få være litt norsk igjen.

Vi letter fra Abidjan i kveld og ankommer Ålesund i morgen. Deretter blir vi i Vanylven hos Elisabeth sine foreldre fram til 3. august. Da er det Sørlandet som står for tur, fram til slutten av august.

Vi kommer nok ikke til å bevege oss så veldig mye rundt omkring i løpet av disse ukene, men en tur til Oslo og en tur til Jæren satser vi på i august. Ellers tar vi gjerne i mot besøk hos de respektive familier dersom noen skulle være interessert i en live-oppdatering på misjonsfronten her i Elfenbenskysten. Eller om det skulle være bare for å sjekke ut i hvor stor grad vi har forandret oss siden sist. Uansett setter vi stor pris på besøk.

Ellers ønsker vi alle en fortsatt strålende sommer, og så satser vi på ny ”blogg-frisk” fra høsten av.

Elisabeth & Jostein

Ingen kommentarer: