tirsdag, juni 03, 2008

Et lite stykke Norge - i Ghana

I løpet av de ukene vi var i Elfenbenskysten hadde vi en svært så innholdsrik ferietur til nabolandet Ghana. Midt i alt det afrikanske møtte vi plutselig på noe svært så uafrikansk:Vi kunne ikke dy oss og måtte ta den lille avstikkeren fra hovedveien for å sjekke ut. Denne lodgen med det norskklingende navnet er ganske så ny og noe uferdig.


Selv om vi var de eneste gjestene og den norske eieren (”Mr. Andersen from Norway”) dessverre ikke var til stede, var det både fårikål og kjøttkaker i brun saus på menyen. Førstnevnte hadde de dessverre ikke, så vi valgte det siste. Etter lang ventetid kunne vi altså midt i Ghana nyte velsmakende kjøttkaker i brun saus.


Så takk til Veivaag Lodge – vi tar helt sikkert turen innom neste gang vi eventuelt skulle være i Takoradi.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei venner,

Jeg synes det er godt å lese om dere, selv om det er varierende med tilbakemeldinger. Jeg synes det er flott å ha fått bli kjent med dere, og kjenner jeg setter veldig stor pris på dere. Må Gud velsigne dere!

Gjermund

Anonym sa...

åååå så kjekt! ej e så gla i Ghana, lure no må å dra tilbake dit en tur i juli/august.3-4veke.. men ej he jo nye ideer kvar dag.. såg idag ei dronning fra Ghana men turde ikkje sei hei,hehe

-Astrid Synnøve