torsdag, september 06, 2007

Kontraktsignering

Akkurat som fotballspillere og -trenere har vi nettopp signert en fireårskontrakt med Norsk Luthersk Misjonssamband. Periodeavtale heter det. Og den gjelder for tjeneste i Vest-Afrika.


Tre år er gått siden vi første gang fikk konkret spørsmål om vi kunne tenke oss å reise til Vest-Afrika for å jobbe i NLMs/Noreas radiomisjonsprosjekt rettet mot mahoufolket i Elfenbenskysten. Tre år med spenning, forberedelser, stadige endringer av adresse, misjonsstudier i Oslo, misjonærinnvielse, språkstudier i Frankrike, og nå – endelig en helt konkret arbeidskontrakt. Et håndfast papir. Det gir en ekstra god følelse. Men også spenning, forventning og ikke minst litt frykt.

Periodeavtalen gjelder fra 25.09.07 til 20.06.11. Arbeidsoppgavene er radio-/evangelisk arbeid. Høres kanskje lenge ut, men forhåpentligvis kan det også bli aktuelt å forlenge den. Vi får se. Vi håper i alle fall at vi skal kunne klare å fullføre hele kontraktsperioden, i motsetning til det som så ofte skjer innen fotballens verden, og som nylig skjedde med en viss fotballtrener her på Sørlandet.

Vi legger i alle fall periodeavtalen, oss selv og vår framtid i Guds hender. Han som har kalt oss og som har lovet å gå foran oss hver eneste dag.

Jostein

7 kommentarer:

Reier sa...

Hvor mye fikk dere?

Anonym sa...

er det noe snakk om fallskjerm?

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Har ikke peiling. Vi fokuserer på det "sportslige", og ber om forståelse for det... ;-)

Vi kommenterer selvsagt heller ikke hvorvidt vi har noen klausuler i tilfelle nedrykk. Fokuset vårt nå er på arbeidsoppgavene, og vi tenker kun på neste "kamp".

Vi har for øvrig ikke bruk for fallskjerm, men i og med at vi nå kaster oss ut på dypt vann er det blitt enighet om at vi skal få hver vår flytevest ;-)

Jostein

Gjermund sa...

Gratulerer! Og god tur. Ettersom det er oppgitt datoer i den kontrakten, regner jeg med at dere skal være i Mali "fra den ene til den andre"? Og i så tilfellet er det vel dags for Simone Amalie å debutere som flypassasjer snart?

Gjermund

Anonym sa...

Kan være lurt å fokusere på det sportslige og unngå nedrykk.. For en som har bodd en del i Molde, så vet jeg litt om "nedrykk".. Nok om det.. Flytevest hørtes ut som en god idè! Har følt behovet de siste dagene, for å si det slik :)

Inger Line sa...

Då klare dåkke så vidt å slå oss... Og me har ennå ikkje hørt någe om kontrakt/arb.avtale..:) Håbe dåkke nyte tiå heima!

Stavtjørn Alpin sa...

Se opp for talentspeiderne til NMS - plutselig er dere blitt kjøpt opp og forflyttet til Madagaskar, etter halvspilt sesong..:)