søndag, juli 15, 2007

Oppdatering

Dårlig internett-tilgang og travle dager forklarer den rolige perioden på bloggen i det siste.

Aller først er det kanskje på sin plass å avsløre juni-quiz’en. Slik ser Elfenbenskystens flagg ut:


Vi tar oss nå en quiz-pause også, så får vi se om kreativiteten etter hvert kommer tilbake.

Ellers koser vi oss i Norge. Godt å være tilbake igjen i gamlelandet. Jeg har derimot ekstra travle dager, siden jeg er i et seks ukers engasjement i Gimlekollen Radio, som programleder for morgensendingen mellom 7 og 9. Det betyr å stå opp klokka 5 og være på jobb klokka 6 hver eneste ukedag i fire uker til. En utfordring for en som ikke er noe utpreget A-menneske, men også veldig gøy å jobbe i radio igjen. Så jeg koser meg, men sover lenge i helgene.

Elisabeth pleier magen og lille Nurket. Nå er det bare to uker igjen til termindato, og vi gleder oss veldig til vi blir tre.

Alle ønskes en fortsatt god sommer fra oss!

Jostein

3 kommentarer:

Gunhild Lovise og Torstein Habostad sa...

Takk for kommentar:-)

Litt rart å se hele tavla nedi gangen stappfull av fremmede navn. Kurset er i gang, og vi blir muligens mer motiverte i morgen enn vi var i dag..

Lykke til på arbeid og på privaten!

Gjermund sa...

Hei!

Takk for sist! Kjempekoselig å være hos dere på Sørlandet! Vi er tilbake i Mongolia, og vi har det veldig fint! Godt å stresse ned litt! Håper og ber om at alt som ligger foran dere må gå greitt! Hils Nurket!

Hilsen Kjersti og Gjermund

Anonym sa...

Hei Elisabeth!
Det var gøy å treffa deg på Gimra tidlegare i sommar. Håpar det går bra med alle tre!!! Det begynnar å nærma seg veldig no!!!

Håpar me treffes etter kvart så eg får sett vesle- Sæth før de flyttar.

Ha det fint då!
Klemmmmm